• slide1
  • slide2
  • slide1
  • slide3
  • slide4

Lederherstel

Zoals gezegd repareert Top Hersteller auto interieur delen van leder, kunstleder en kunststof. Maar wij gaan verder dan alleen auto interieurdelen.

Leerreparatie op locatie
Indien u beschikt over een overdekte ruimte dan kunnen wij de reparatiewerkzaamheden ook bij u thuis of in bedrijf uitvoeren. Vanzelfsprekend bent u ook welkom in onze werkplaats in Zevenbergschen Hoek.

Ook reparatie van boten, kampeerauto's enz.
Want met dezelfde techniek (volgens het Waterflow concept) herstellen wij ook de interieurdelen van boten, campers en caravans.

Waterflow
De reparatie van alle soorten lederen autobekledingen. De reparatie kan worden uitgevoerd zonder de demontage van de zitting en zonder het afplakken van het interieur. Krassen, scheuren, barsten, gaten en instapschade kunnen zonder problemen worden hersteld. De precieze kleur van het leder wordt altijd ter plekke gemaakt. Dit is zeer belangrijk want de originele kleur van het leder verandert door vervuiling, slijtage, UV stralen en zweet. Waterflow beschermt tevens het leder tegen de gevolgen van transpiratie.

Werkwijze: Het leer wordt als eerste met zeep gereinigd. De zeep is op waterbasis. Indien er gaten aanwezig zijn worden deze dichtgemaakt met speciale plamuur. Ook kan het lederstuctuur worden hersteld. Als het leder is gedroogd wordt de exacte kleur aangemaakt. Na het aanbrengen van de primer voor goede hechting wordt de kleur aangebracht. Als afsluiting wordt het leder voorzien van speciale voedende en beschermende crème. Een jaarlijkse voeding van het leder volstaat om weer te genieten van het mooie product.

Reparatie van kunstleer:
De reparatie heeft precies dezelfde werkwijze als echt leder met hetzelfde goede resultaat.

Reparatie van kunststoffen:
De werkwijze is ook hier als leder en kunstleder dus reinigen, eventueel opschuren, aanbrengen primer, plamuren, schuren, verven en afgewerkt met voedende crème. Het resultaat is ook hier zeer goed.

Er wordt zowel voor de particuliere markt als de zakelijke markt gewerkt. We denken bij particulieren aan privébezit van een voertuig (auto, boot, camper, motor en vooral ook oldtimers) met lederen bekleding.

Bij de zakelijke markt is het interessant voor leaseauto's, inruilauto's, huidige en nieuwe voorraad enz. maar ook auto's voor jaarlijks onderhoud van het leder. Dus voor garagebedrijven, autodealers en leasemaatschappijen bent u hier aan het juiste adres voor het herstellen van leder, kunststof en kunstleder.